Για να φτιάξουμε το γιαούρτι σας, ξεκινάμε με την παστερίωση του πλήρους και αποβουτυρωμένου γάλακτος ανάλογα με το ποσοστό λιπαρών, δηλαδή το θερμαίνουμε σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους ζυμομύκητες στο γιαούρτι και το αφήνουμε να ζυμωθεί σε θερμοκρασία δωματίου για μερικές ώρες. Όταν το γάλα πήξει, το διαχωρίζουμε από τον ορό με φυγοκέντρηση (όπως σε μια σαλατιέρα). Το γιαούρτι σας συσκευάζεται σε γυάλινα βάζα, έτοιμο προς κατανάλωση.
Μια αναπόφευκτη, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ένας καλλιεργητής από το Νοτιοανατολικό τμήμα της Αγγλίας παρατήρησε κάτι ιδιαίτερο σε ένα από τα φυτά του Skunk#1. Αντίθετα με τα άλλα φυτά, αυτό το φυτό παρήγαγε μια μοναδική ξινή αρωματική νότα, που έδωσε ζωή στη ποικιλία Cheese. Στη συνέχεια, διατέθηκε στην αγορά από ένα συλλογικό σχήμα που ονομάζεται Exodus τη δεκαετία του '90. Όλη η πλούσια γεύση της Cheese είναι παρούσα σε αυτό το υβρίδιο 50% Indica / 50% Sativa. Η Cheese CBD έχει μια έντονη ξινή και κρεμώδη αρωματική νότα, με φρέσκες και λουλουδάτες νότες της Cheese. Το χρώμα της είναι ανοιχτό και οι κορυφές της είναι συμπαγείς και μεσαίου μεγέθους. Η Cheese CBD προέρχεται από βιολογική γεωργία, χωρίς φυτοφάρμακα. Ωρίμανση τεσσάρων εβδομάδων με τη μέθοδο OGL. Το Boveda Humidipack παρέχεται με τα άνθη για καλύτερη συντήρηση. Καλλιεργημένο σε θερμοκήπιο. Χωρίς προσθήκη τερεπενίων. Εκχύλισμα Sativa L (επιτρεπόμενο από τη γαλλική νομοθεσία και σπόρος επιτρεπόμενος από την Ευρωπαϊκή Ένωση). Στέλεχος: Finola
Ποσοστό CBD: 4,9 %
Ποσοστό THC: 0,17 %